Aankondiging onderhoud - Vancis Flexstorage omgeving

Aankondiging onderhoud - Vancis Flexstorage omgeving

Wij informeren u over onderhoud op de Vancis Flexstorage omgeving

Wij stellen u op de hoogte van een onderhoud op een deel van de Vancis ICT-infrastructuur waarvan uw organisatie gebruik maakt. Het onderhoud heeft betrekking op de Vancis Cloud Back-up dienst specifiek op de Flex Storage in Datacenter DC2 (AMS9; Science Park).

Wanneer

De werkzaamheden worden uitgevoerd op woensdag 12 oktober 2022 van 18:00 tot en 22:00!

Activiteiten

In verband met een consolidatie van Vancis datacenters zal een deel van deze Flex Storage omgeving in het Vancis datacenter DC2 (AMS9; Science Park) worden verhuisd naar het Vancis Datacenter DC4 (Amsterdam Schipholrijk). Hiertoe is een nieuwe back-up infrastructuur opgebouwd.

Impact

Gedurende de verhuizing (en eventuele rollback) is het terughalen van data op tape niet mogelijk, de data op disk blijft gewoon beschikbaar.

Rollback

Er is voorzien in een rollback. De rollback behelst het fysiek terug verhuizen van vanaf DC4 naar DC2 (AMS9; Science Park).

Acties van de klant

Er zijn geen acties vanuit de klant benodigd. Bij het beëindigen van de werkzaamheden zal een afmelding gedaan worden. Ervaart u na de werkzaamheden problemen op uw omgeving dan kunt u contact opnemen met onze Servicedesk via het telefoonnummer +31 (0)36 523 80 80.

Referentie: T20220921.0133

Onze klanten