23 december 2021

Martin van den Broek - Network Engineer

Ik voel me gehoord en dat maakt het verschil

Martin van den Broek (46) werkt sinds februari 2021 bij Vancis B.V. als IP network engineer. Samen met zijn collega’s is hij verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en beheren van IT-netwerken voor verschillende projecten en klanten.

‘In mijn vakgebied is het baanaanbod behoorlijk groot. Ook in deze gekke coronatijd. Dat merkte ik toen ik vorig jaar op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Mijn keuze voor Vancis B.V. was dan ook een hele bewuste.

Eén van de voordelen van werken voor een relatief kleine club is dat de lijnen kort zijn. Je schuift makkelijker even bij elkaar aan om een idee voor te leggen. En door die laagdrempeligheid weet je ook gauw hoe dat idee ontvangen wordt. Ik vind dat een ontzettend fijne manier van werken, lekker duidelijk!

Mijn ervaring bij Vancis B.V. is dat er altijd ruimte is voor het pitchen van nieuwe ideeën. Ik voel me gehoord en dat maakt voor mij het verschil. Het zit soms in kleine dingen, zoals de vrijheid om een project net even wat anders in te richten, maar de beloning, de voldoening, is dan groot.

Voldoening is voor mij sowieso een belangrijke drijfveer, in mijn werk en in mijn privéleven. Ik hou er bijvoorbeeld van om geschiedenisboeken te lezen en te reizen. Het liefst maak ik tijdens mijn vakantie een paar uitstapjes naar plekken die een belangrijke rol in de geschiedenis spelen. De perfecte combinatie!

Het mooie is dat ik bij Vancis B.V. 32 uur werk. Iets wat in mijn vakgebied nog niet zo gebruikelijk is. Maar juist daardoor ben ik meer gefocust en productiever op de werkvloer. En op mijn vrije dag laad ik heerlijk op. Zo heb ik nooit het idee dat ik ergens aan energie inlever. Sterker nog: ik win alleen maar!’

Onze klanten