23 december 2021

Thing Zhu - CTO

Lef en een kritische blik worden gewaardeerd

**Thing Zhu (32) werkt sinds november 2020 bij Vancis B.V. Als Chief Technology Officer (CTO) is zij verantwoordelijk voor de technologische invulling van de diensten die Vancis B.V. zijn klanten biedt. **

‘Wat mij meteen aansprak is de heldere inhoudelijke visie van Vancis B.V. Het laat zien dat Vancis B.V. een organisatie is die snapt wat er gebeurt in de markt, zijn diensten daarop aanpast en zo een steeds betere cloud provider wordt.

Zo’n heldere visie inspireert en motiveert mij ook om het beste uit mezelf te halen. En dat kan hier ook echt. Ik ervaar ruimte en vrijheid in mijn werk om de dingen te doen zoals ik denk dat het goed is. Niet alleen op technisch gebied, maar ook in het grotere organisatorische plaatje.

Om als organisatie mee te kunnen blijven doen, moeten we blijven innoveren en automatiseren. Daarover praat ik regelmatig met grote partners zoals VMware, IBM en NetApp. Wat speelt er in de branche en hoe spelen we daar slim op in met onze services en producten?

Door samen te sparren en te werken, worden we sterker en groter. Dat geldt ook voor collega’s onderling. Door kennis met elkaar te delen, regelmatig even met elkaar om tafel te zitten en te horen wat er speelt, zetten we met elkaar steeds weer belangrijke stappen.

Omdat Vancis B.V. een vrij kleine organisatie is, kun je als medewerker direct invloed hebben op de grote lijnen. Lef en een kritische blik worden echt gewaardeerd. Daartegenover staat wel dat je regelmatig inhoudelijk behoorlijk wordt uitgedaagd! Dat vind ik fijn, het houdt me scherp.’

Onze klanten