Intensive Experience

Intensive Experience

De managed cloud company met ruime ervaring in de markten waarin onze klanten zich begeven, een uitstekende support en een goed persoonlijk contact.

Met 40 jaar ervaring is Vancis uniek in de wereld van de ICT. Al sinds het begin van de jaren zeventig slaan wij voor klanten data op in onze storagevoorzieningen. Wij doen dat met veel aandacht voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Sommige van de gegevens uit die begintijd staan nog steeds op onze systemen.

Betrouwbare partner

Vandaag de dag bieden wij hoogwaardige IT-expertise, datacenter services, cloud services en managed services op systemen en applicaties. Het betreft zowel de processen als de organisatie en de techniek. Wij hechten veel waarde aan nauw contact met de klant. Voor hen zijn wij een betrouwbare partner die veel werk uit handen neemt.

Vancis levert hoogwaardige cloud- en beheerdiensten voor commerciële en non-profit organisaties. U heeft de regie. Uw It-omgeving is veilig in onze handen. Zo kunt u uw doelen verwezenlijken, zonder zorgen over uw IT-omgeving. Onze IT-oplossingen zijn veilig, schaalbaar en flexibel. Kwaliteit, leveranciersonafhankelijkheid, resultaatgerichtheid en samenwerking staan hoog in het vaandel.

Klantgericht

Bij Vancis is niemand een nummer. Wij bouwen met elke klant een nauwe band op. Dat wordt gezien en gewaardeerd. In de praktijk betekent dit korte lijntjes, eerlijke antwoorden en oog voor uw lange-termijndoelen. Onze honderd professionals denken mee en schakelen razendsnel indien nodig.

Onze klanten