Trusted advisor

Trusted advisor

Wij helpen u met uw IT uitdagingen. Als trusted advisor zijn wij uw partner in IT voor onderbouwd advies dat waarde toevoegt voor uw bedrijf.

Als geen ander begrijpen wij de ICT uitdagingen die leven binnen uw organisatie. Dagelijks helpen wij organisaties met hun IT uitdagingen door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden.

IT kan complex zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken IT makkelijker en begrijpbaar. Vancis helpt u focus aan te brengen en te bepalen waar u heen wilt met uw organisatie. Doordoor heeft u echt iets te kiezen. U weet immers waar het over gaat.

Als trusted advisor is Vancis niet zomaar een leverancier, maar uw partner in IT. Samen met u vinden wij de beste oplossing voor uw organisatie en IT. En ook nadat uw IT landschap "up and running" is, blijven wij graag betrokken bij uw organisatie. Dat uit zich in de excellente serviceverlening die u van ons mag verwachten, inclusief periodiek advies mbt modernisatie en optimalisatie.

Vancis

The managed cloud company

Wij helpen organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken, door visie en strategie te bieden en tegelijkertijd de complexiteit en kosten van het beheer ervan te verminderen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Onze klanten