Biofarma en life sciences

Biofarma en life sciences

Enorme hoeveelheden data - veilig in de cloud

De sector Biofarma en Life Sciences heeft te maken met enorme hoeveelheden data. Data die veilig moet worden opgeslagen en ook veilig moet kunnen worden gedeeld met samenwerkende partijen. Flexibiliteit en rekenkracht belangrijke eisen van een IT-omgeving voor bedrijven in deze sector.

Uw onderzoektools, uit de cloud

Wij leveren analyse- en visualisatietools uit de cloud en zorgen voor een goede integratie met onze dataopslagdiensten. Steeds meer onderzoek is gericht op het analyseren van hele grote datasets. Bovendien worden datasets steeds vaker in combinatie met elkaar onderzocht; het combineren van vele verschillende datasets en het analyseren van deze enorm grote hoeveelheden data vraagt capaciteit, die via de cloud onbeperkt beschikbaar is.

Veilig samenwerken

In de Vancis onderzoekscloud kunnen onderzoekers veilig samenwerken, zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de technische aspecten die komen kijken bij data governance, het beveiligen van de verbindingen of het anonimiseren van de datasets.

Hoe helpen onze diensten?

  • Flexibel
  • Kostenefficiënt
  • Geaccrediteerde omgeving
  • Onderzoektools uit de cloud
  • Integratie met dataopslag
  • Gericht op samenwerken
  • Voldoe aan wet- en regelgeving

Oplossingen voor Biofarma en Life Sciences

Multi Cloud
Multi Cloud

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s).

Security
Security

Wat er ook gebeurt: de veiligheid van uw data en daarmee uw bedrijfsvoering staan voorop. Met ons verzekert u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.

Connections
Connections

In onze informatiemaatschappij zijn veilige en snelle verbindingen voor data van groot belang. Maar hoe zorg je dat verbindingen veilig zijn en blijven?

Onze klanten