Onderwijs

Onderwijs

Vancis biedt kwalitatieve cloud- en storagediensten die aansluiten op de behoeften in het onderwijs.

Vancis heeft enorm veel onderwijsexpertise in huis. Wij zijn voortgekomen uit SURFsara en werken al meer dan 40 jaar op het snijvlak van IT en onderwijs. Onze diensten hebben zich al die tijd doorontwikkeld tot het krachtige pakket van vandaag.

Enthousiast en pragmatisch

Ervaar zelf hoe waardevol de samenwerking tussen onderwijs en Vancis is. Instellingen zijn niet alleen enthousiast over de wijze waarop wij ze helpen aan hun doelstellingen, zoals flexibiliteit, beschikbaarheid en kostenbeheersing. Het onderwijs waardeert ook onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak.

Mbo, hbo of universiteit: de organisaties profiteren van onze kennis en jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld doordat wij planningen vanzelfsprekend afstemmen op hun onderwijskalender. Dit schept een prettige band met wederzijds vertrouwen.

Vancis biedt kwalitatieve cloud- en storagediensten die aansluiten op de behoeften in het onderwijs. Zoals het gebruik van SURFconext, IPv6, eigen softwarelicenties (mits geoorloofd) en koppelingen op netwerklagen 2 en 3. De kwaliteit is geborgd door verscheidene certificeringen. Aan privacy en beveiliging stellen we strenge eisen.

Waarom Vancis bij uw onderwijsinstelling past?

  • Pragmatisch
  • Resultaatgericht
  • Diensten voor het onderwijs
  • Strengste privacy en veiligheid
  • De juiste certificeringen
  • 40 jaar in het onderwijs

Oplossingen en diensten voor het onderwijs

Geen aanbieder is zo diep in de sector geworteld als Vancis. Als spin-off van SURFsara specialiseren wij ons al meer dan 40 jaar op het onderwijs. Dat doen we zowel op technisch als strategisch vlak. Onze engineers en consultants weten wat er speelt en denken met u mee.

Veel onderwijsinstellingen vertrouwen hun IT toe aan Vancis. Zij tillen de dienstverlening en kwaliteit van onderwijs naar een hoger plan met onze producten en diensten. Schaalbare, betaalbare en hoogwaardige oplossingen, ontwikkeld voor middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en universiteiten.

Oplossingen voor onderwijsinstellingen

Multi Cloud
Multi Cloud

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s).

Workspace
Workspace

Iedere organisatie streeft tegenwoordig naar een goede, moderne werkplek voor haar IT-gebruikers. Ook uw gebruikers willen altijd-en-overal toegang tot de apps die zij nodig hebben, via wel device dan ook.

Applications
Applications

We leven in een wereld vol applicaties. We kunnen niet meer zonder. Hoe optimaal uw applicatielandschap is ingericht is dan ook bepalend voor het succes van uw organisatie.

Onze klanten