Onderzoek

Onderzoek

Onderzoeksinstellingen vinden bij Vancis de veiligheid, flexibiliteit en IT-capaciteit die zij nodig hebben.

Ieder type onderzoek vraagt om andere analytische tools en visualisatiemogelijkheden. Daarom zijn flexibiliteit en rekenkracht belangrijke eisen van een IT-omgeving voor onderzoeksinstellingen. Als spin-off van SURFsara, ondersteunen wij al 40 jaar het onderzoeksveld met IT-diensten.

Uw onderzoektools, uit de cloud

Wij leveren analyse- en visualisatietools uit de cloud en zorgen voor een goede integratie met onze dataopslagdiensten.

Steeds meer medisch en biomedisch onderzoek is gericht op het analyseren van hele grote datasets, bijvoorbeeld DNA-onderzoek. Bovendien worden datasets steeds vaker in combinatie met elkaar onderzocht, denk aan de combinatie van een scan, DNA-profiel, een door de patiënt ingevulde vragenlijst en data die door sensoren wordt vergaard. Het combineren van vele verschillende datasets en het analyseren van deze enorm grote hoeveelheden data vraagt capaciteit, die via de cloud onbeperkt beschikbaar is.

Veilig samenwerken

In de Vancis onderzoekscloud kunnen onderzoekers veilig samenwerken, zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de technische aspecten die komen kijken bij data governance, het beveiligen van de verbindingen of het anonimiseren van de datasets.

Medisch onderzoek gebeurt zelden in isolatie. Zeker in het translationele traject, van vinding in het lab naar de klinische praktijk, is multidisciplinaire samenwerking essentieel. Onderzoekers moeten eenvoudig datasets en onderzoeksresultaten kunnen delen, zonder dat zij zich druk hoeven maken over zaken als het waarborgen van de privacy van onderzoeksdeelnemers, het beveiligen van de data of het reproduceerbaar maken van de onderzoeksresultaten.

Onze diensten sluiten naadloos aan op het onderzoeksveld:

  • Flexibel
  • Kostenefficiënt
  • Geaccrediteerde omgeving
  • Onderzoektools uit de cloud
  • Integratie met dataopslag
  • Gericht op samenwerken
  • Voldoe aan wet- en regelgeving

Oplossingen voor onderzoeksinstellingen

Multi Cloud
Multi Cloud

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s).

Security
Security

Wat er ook gebeurt: de veiligheid van uw data en daarmee uw bedrijfsvoering staan voorop. Met ons verzekert u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.

Connections
Connections

In onze informatiemaatschappij zijn veilige en snelle verbindingen voor data van groot belang. Maar hoe zorg je dat verbindingen veilig zijn en blijven?

Onze klanten