Zorg

Zorg

Vancis helpt zorginstellingen met digitale transformatie door veilige en efficiënte cloudgebaseerde IT-diensten

Vancis, middenin de zorg

Technologische ontwikkelingen maken steeds meer mogelijk. Ook in de zorg waar een digitale transformatie aan de gang is. Vancis staat er middenin. Met onze veilige en efficiënte cloudgebaseerde IT-diensten, kunt u zich focussen op de zorg van vandaag én morgen: transparant én met de patiënt centraal.

IT, steeds bepalender in de zorg

IT wordt steeds bepalender voor het succes van zorginstellingen. Met veertig jaar aan ervaring in de non-profit sector maakt Vancis het verschil als IT-dienstverlener. Want onze IT-diensten helpen zorginstellingen met thema’s zoals betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en de steeds veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteunen onze IT-diensten innovatie in de zorg. Denk aan technologieën die het mogelijk maken steeds vaker zorg bij de patiënt thuis te leveren. Zo dragen wij bij aan de verandering van de zorg en de manier waarop zorg geleverd wordt. Zonder concessies aan de betrouwbaarheid.

Vancis helpt zorginstellingen met:

  • Kostenefficiëntie
  • Wet- en regelgeving
  • Innovatie
  • Betrouwbaarheid

Oplossingen voor zorginstellingen

Multi Cloud
Multi Cloud

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s).

Security
Security

Wat er ook gebeurt: de veiligheid van uw data en daarmee uw bedrijfsvoering staan voorop. Met ons verzekert u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.

Connections
Connections

In onze informatiemaatschappij zijn veilige en snelle verbindingen voor data van groot belang. Maar hoe zorg je dat verbindingen veilig zijn en blijven?

Onze klanten