Applications

Applications

We leven in een wereld vol applicaties. We kunnen niet meer zonder. Hoe optimaal uw applicatielandschap is ingericht is dan ook bepalend voor het succes van uw organisatie.

De wens om flexibeler te werken en gebruik te maken van de nieuwste (cloud)technologie brengt vraagtekens met zich mee over applicaties. Bijvoorbeeld omdat een organisatie te maken heeft met kritieke, maar verouderde applicaties. Of met een bestaande infrastructuur waarop nieuwe applicaties niet goed kunnen ‘landen’. Of omdat de technische basis ontbreekt om applicaties te ontwikkelen en te beheren.

Ervaring en technologische kennis

Als Vancis zijn we er voor al uw applicatie-uitdagingen. Van applicatiemodernisering tot het inrichten van CI/CD ontwikkelstraten. En van applicatiebeheer tot het integreren van cloudapplicaties. Onze diensten:

  • Applicatiemodernisering
  • Applicatie CI/CD
  • Applicatiebeheer
  • SaaS Orchestration

Wij maken daarbij gebruik van onze uitgebreide ervaring in het onderwijs, de zorg en met onderzoeksinstellingen. Zij vertrouwen al jaren op onze technologische kennis, waarin wij veel investeren om voorop te blijven lopen. Wij passen onder meer de nieuwste e-mail en productiviteitsdiensten toe en bieden tal van diensten voor specifieke applicaties voor leveranciers zoals Microsoft, Oracle en SAP.

Wij staan altijd ‘aan’

Met advies, managed services, professionele services en een duidelijke visie op technologie optimaliseren wij uw applicatielandschap. Veiligheid en robuustheid zijn daarin belangrijke uitgangspunten. Of u nu voor een hyper-resilient cloud-native omgeving gaat waarin u ongelimiteerd kunt schalen of traditionele applicaties goed wilt blijven aanbieden; wij kunnen u verder helpen.

Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen of heeft u een vraag? Laat het ons weten!

Onze klanten