Data

Data

Data is het allerbelangrijkste bezit van elke organisatie. Het goed inrichten van een data-architectuur zorgt voor meer veiligheid. En biedt ook kansen voor big data en analytics.

Het gestructureerd opslaan van data en inrichten van een goede governance rondom die data maakt organisaties veiliger. Mede door het toenemende aantal ransomware-aanvallen en hacks raken steeds meer zorginstellingen, scholen en wetenschappelijke instituten overtuigd van het belang hiervan.

Breng de basis op orde

Wij helpen deze organisaties met het structureren en moderniseren van hun data-architectuur. Dat doen wij op verschillende manieren: van advies tot managed services en professionele diensten. Wij helpen u de mogelijkheden van big data en analytics te benutten en beschermen en beheren uw data assets.

Met onze jarenlange ervaring in het onderwijs, de zorg en wetenschap heeft u aan ons een gesprekspartner die de uitdagingen van uw organisatie herkent. En, minstens zo belangrijk, de technologische oplossingen kan aandragen waarmee u werkelijk verder komt. Zoals goed ontworpen, geïmplementeerde en beheerde databases die wij voor u laten landen op ‘next-gen’ dataplatformen. Waarmee u de basis legt voor een soepel draaiende IT-omgeving waar alle gebruikers met plezier gebruik van maken.

Werk efficiënter

Over die gebruikers gesproken, wie heeft er eigenlijk toegang tot welke data? Toegangs- en rechtenmanagement is een belangrijk element van data governance. Zorg dat u aantoonbaar compliant en veilig blijft door met ons een efficiënt platform in te richten waarmee u toegangsrechten controleert en beheert. Dit verhoogt de productiviteit van werknemers en zorgt dat er tijd overblijft voor nieuwe (data)initiatieven. Weet u bijvoorbeeld welke inzichten u zou kunnen halen uit gestructureerde en ongestructureerde data?

Uw data is waardevol, maar haalt u er al het maximale uit? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor vragen.

Onze klanten