Engagement

Engagement

Als echt tech-bedrijf in hart en nieren zijn wij trots op onze technologie en de projecten die wij doen.

De ervaring en kennis die wij daarmee hebben opgedaan, maar ook het enthousiasme dat wij hebben in ons werk, is iets waar al onze klanten op vertrouwen.

Met andere woorden: altijd topkwaliteit met bewezen technologie. In onze kernwaarden ligt dit besloten. Eén daarvan is Excellence: wat we leveren, gebeurt met kwaliteit, betrouwbaar en op een voorspelbare manier. Ons motto is dan ook: “We doen het goed, of we doen het niet”. Van half werk wordt immers niemand gelukkig.

Wij vragen dóór

Als lokale partij, met een focus op zorg, onderwijs en wetenschappelijke instellingen, kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Een goed contact staat daarbij voor ons centraal. Wij vragen dóór, om de werkelijke problemen te achterhalen, waarna wij ons advies volledig gericht op onze klanten kunnen afstemmen. De technologie die wij in onze dienstverlening inzetten is nooit een doel op zich, hooguit een middel om uw bestemming te bereiken.

De 5 manieren waarop wij onze klanten bijstaan:

Advisory Services

Van volledige IT-strategie tot advies voor een specifiek domein of specifieke behoefte.

Managed Services

Alle dagelijkse operationele werkzaamheden, waarbij wij als partner optreden en ook op tactisch niveau helpen optimaliseren.

Professional Services

Aanvullende expertise voor ondersteuning van specifieke projecten of toepassingen.

Vancis Framework

Onze dienstverlening is gebaseerd op operational excellence, dus efficiënt, betrouwbaar en schaalbaar.

Intensive experience

Ruime ervaring in de markten waarin onze klanten zich begeven, met een uitstekende support en een goed persoonlijk contact.

Weten wat Vancis voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Andry Klumpert voor een oriënterend gesprek.

Onze klanten