Multi Cloud

Multi Cloud

Multi Cloud staat voor keuze hebben in waar uw IT-systemen landen. Afhankelijk van uw behoeften en gebruikte applicaties en diensten helpen wij u naar de juiste cloud(s).

De Cloud als middel

Cloud is niet een doel, maar een middel om op uw bestemming te komen. Met onze klanten kijken wij naar hun ambities en mogelijkheden en geven een gedegen advies over waar zij kunnen landen. Bijvoorbeeld een eigen afgeschermde omgeving in de Vancis Cloud of in een publieke cloud.

Uw multi cloud staat in een uitstekend geconnecteerde datacenteromgeving, met veel mogelijkheden om zelf uw infrastructuur op te bouwen. Mocht u ervoor kiezen dit liever aan ons over te laten, dan kan dit ook. Wij streven ernaar aan te sluiten wat het beste bij u past, met het meest passende platform. Of dat nu Azure is, AWS, VMware, Hyper-V of iets anders.

Onze smaken

Wij bieden vier soorten ‘smaken’ aan in de Vancis Cloud, afgestemd op verschillende doeleinden en use cases.

Vancis Core

Vancis Core

Ons IaaS-platform, waarin workloads in een gedeelde omgeving kunnen landen of juist in een private omgeving. Core is gericht op standaardisering en automation, met veel selfservice, waarbij u de controle in eigen hand houdt.

Vancis Power

Vancis Power

Dit is een private cloudomgeving voor het hosten van specifieke applicaties (bijvoorbeeld een Oracle-database of SAP-toepassing) waarbij het afbakenen van een omgeving belangrijk is met het oog op licenties en kosten.

Vancis Protect

Vancis Protect

Uw oplossing als u zoekt naar een uitwijklocatie voor uw on-premises-systemen. Zelfs bij storingen op uw primaire locatie blijft zo uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Vancis Protect is bovendien geoptimaliseerd voor het maken van back-ups en het veilig en langdurig bewaren van back-up-data.

Vancis Edge

Vancis Edge

Wanneer het niet wenselijk is om workloads in een omgeving op afstand te draaien, zoals low-latency applicaties, plaatsen wij een Vancis Edge-cloud op locatie. Deze staat in verbinding met uw multi-cloudomgeving waardoor u flexibel blijft.

Benieuwd naar wat wij uw organisatie te bieden hebben op het gebied van Multi Cloud? Neem dan contact met ons op en vertel ons over uw (cloud)uitdagingen!

Onze klanten