Vancis cloud

Vancis cloud

IT-infrastructuur in de Vancis cloud is altijd beschikbaar, veilig, up-to-date en flexibel.

Beschikbaarheid, elasticiteit, connectiviteit en flexibiliteit zijn de centrale waarden van het cloudplatform van Vancis. Ze vormen het fundament voor betrouwbare dienstverlening.

Cloud op maat

Uitbesteding van de ICT-infrastructuur naar de cloud is een slimme keuze. Voorwaarde is dat de dienst betrouwbaar en veilig is en een hoge performance heeft. Experts van Vancis helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Wij kijken wat voor uw IT-omgeving de optimale omvang en inrichting van de cloud is. We onderzoeken bovendien welke beveiliging u nodig heeft.

Flexibel

Ons cloudplatform biedt volop voordelen. Zo heeft u alle vrijheid om te beslissen over de omvang, connectiviteit en beveiliging. We inventariseren gezamenlijk uw situatie en werken deze uit in een concreet plan. Vancis kan het plan ook implementeren, indien gewenst. Wilt u zelf bepalen hoe u de cloudomgeving inzet? Geen probleem. Onze experts valideren uw plan graag.

Waarom Cloud Services bij Vancis?

  • Schaalbaar: een hoogwaardige IT-omgeving waarvan u de dimensies eenvoudig aanpast aan de behoeften van uw organisatie.
  • Connectivity: na uitvoerige analyse realiseren wij de koppelingen naar uw overige systemen, cloud providers, datacenters, klanten, partners en medewerkers.
  • Security: beveiliging van uw applicaties en data heeft onze hoogste prioriteit. Zonder betrouwbaar securitybeleid geen cloud computing.
  • Expert Services: heeft u specifieke vragen over onder meer storage, disaster recovery en high performance computing? Onze experts geven advies op maat.
  • Self-service: veel diensten die wij in de cloud aanbieden, beheert u zelf via de portal.
  • Flexibel: met ons cloudplatform kunt u alle kanten op. Bepaal zelf de omvang, connectiviteit en beveiliging. Pas uw omgeving via de portal zelf aan, als uw situatie verandert.

Vancis cloud opties

Wij bieden vier soorten ‘smaken’ aan in de Vancis Cloud, afgestemd op verschillende doeleinden en use cases.

Vancis Core

Vancis Core

Ons IaaS-platform, waarin workloads in een gedeelde omgeving kunnen landen of juist in een private omgeving. Core is gericht op standaardisering en automation, met veel selfservice, waarbij u de controle in eigen hand houdt.

Vancis Power

Vancis Power

Dit is een private cloudomgeving voor het hosten van specifieke applicaties (bijvoorbeeld een Oracle-database of SAP-toepassing) waarbij het afbakenen van een omgeving belangrijk is met het oog op licenties en kosten.

Vancis Protect

Vancis Protect

Uw oplossing als u zoekt naar een uitwijklocatie voor uw on-premises-systemen. Zelfs bij storingen op uw primaire locatie blijft zo uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Vancis Protect is bovendien geoptimaliseerd voor het maken van back-ups en het veilig en langdurig bewaren van back-up-data.

Vancis Edge

Vancis Edge

Wanneer het niet wenselijk is om workloads in een omgeving op afstand te draaien, zoals low-latency applicaties, plaatsen wij een Vancis Edge-cloud op locatie. Deze staat in verbinding met uw multi-cloudomgeving waardoor u flexibel blijft.

Onze klanten