Protection

Protection

Veiligheid staat voor elke organisatie op één. Maar weerbaarheid is daar onlosmakelijk mee verbonden.

**Is uw organisatie klaar voor het moment dat het er écht op aankomt? Door goede back-up en recovery-maatregelen zorgt u ervoor dat u goed voorbereid bent. **

Wat zijn de eisen van uw organisatie op het gebied van continuïteit? Welke risico’s zijn acceptabel en welke niet? Op deze vragen wilt u een antwoord paraat hebben. Wij kijken kritisch met u mee naar uw strategie voor Protection en stellen een roadmap op.

Direct weer online

Wij geloven in wat we doen en laten dit ook graag zien. De verantwoordelijkheid voor uw data gaan we niet uit de weg: we beheren en optimaliseren back-up en recovery-oplossingen voor tal van vooraanstaande organisaties in de zorg, het onderwijs en de wetenschap.

Om de hoogst mogelijke beschikbaarheid van data te garanderen, ontwerpen en beheren wij applicaties in een multi-zone configuratie. Met onze Instant Recovery-oplossing behoudt uw organisatie de mogelijkheid om direct te herstellen met vrijwel geen dataverlies, mocht het noodlot toeslaan.

Tiered & Airgapped

Met ons kunt u kiezen voor een dubbele beschermlaag met tiered én airgapped back-ups. Onze ervaring is dat de meeste restore-verzoeken recente data betreffen. Het is daardoor mogelijk om back-ups voor een bepaalde periode op disk te bewaren en na die periode alleen nog op tape. Recente data is op deze manier snel weer terug te zetten. Aanvullend kunt u data voor een langere periode - en tegen lagere kosten - veilig op tape bewaren. Daarmee voldoet uw organisatie aan de bewaarplicht die bestaat voor verschillende categorieën data.

Een belangrijk voordeel van onze back-up-oplossing is dat het maken van back-ups en het aanpassen en verwijderen ervan gebeurt met gescheiden accounts. Dit voorkomt scenario’s waarbij derden uw back-ups weggegooid.

Onze oplossing is bovendien incrementeel: het maakt alleen back-ups van gewijzigde data. In het geval van een ransomware-aanval waarbij veel bestandswijzigingen plaatsvinden, zijn deze veranderingen snel zichtbaar, zodat u direct actie kunt ondernemen.

Meer weten over onze Protection-oplossingen voor uw organisatie? Neem dan contact op met Andry Klumert.

Onze klanten