Security

Security

Wat er ook gebeurt: de veiligheid van uw data en daarmee uw bedrijfsvoering staan voorop. Met ons verzekert u de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.

Security kent vele gezichten en perspectieven. Van strategie tot operatie, en van detectie en bestrijden van bedreigingen tot het inrichten van een goede compliance en governance. Security zit uiteraard in antiviruspakketten en firewall-technologie, maar ook in het beschermen van verkeer tussen netwerken en richting het publieke internet.

Systemen en data blijven veilig

De technologie die wij inzetten is breed: denk aan Secure Access Service Edge (SASE), Threat Protection, Data Loss Protection en Security Incident Management. Als deel van onze (IaaS) managed services houden wij de systemen en data van zorginstellingen, onderwijsorganisaties en wetenschappelijke instituten veilig.

Daarbij hebben we oog voor de specifieke bedreigingen waar deze organisaties mee te maken hebben. Van het beschermen van extra gevoelige gegeven tot zaken als bedreigingen, fraude, DDoS-aanvallen en het buiten de deur houden van cybercriminelen die accountgegevens proberen te achterhalen.

Security met automation en AI

Zo kunnen wij op basis van AI en Machine Learning bedreigingen herkennen. Deze sturen wij door naar het Security Incident en Event Managementsysteem waarop onze klanten en wijzelf kunnen zien wanneer er een bedreiging plaatsvindt. Waarna wij de benodigde acties geautomatiseerd of handmatig kunnen uitvoeren.

Andere voorbeelden zijn het uitvoeren van geautomatiseerde scans (eenmalig of periodiek) om kwetsbaarheden te ontdekken voordat deze voor problemen zorgen. Of het bewaren van overzicht door een veilige, centrale opslag van logs uit meerdere systemen, om deze te analyseren op verdachte gebeurtenissen.

Meer weten hoe uw organisatie veilig blijft werken? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Onze klanten