Vacatures

Vancis groeit! En daarom zijn we op zoek naar ambitieus nieuw talent. Ben jij die gedreven IT-professional met een echte passie voor technologie? Word jij blij van het werken aan innovatieve oplossingen voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vancis

Werken bij Vancis betekent een uitdagende werkomgeving waarin je in aanraking komt met de nieuwste ‘cutting-edge’ technologieën. Je werkt in een ambitieus, gezellig en hecht team. Daarnaast kun je ook terecht komen in één van onze Chapters, waar we werken aan onze productkennis en de ontwikkeling van oplossingen. We hebben een open en transparante bedrijfscultuur, waar flexibel werken en eigenaarschap een belangrijke positie inneemt.

Als professional in de ICT blijf je jezelf ontwikkelen. Vancis biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu een training, opleiding of doorgroei kans is, bij Vancis geven we je de kans om het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk mogen een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden niet ontbreken. Van jou wordt verwacht dat je, naast de expert binnen jouw vakgebied, klantgericht en communicatief vaardig bent, je bent in staat in ‘de taal van de klant’ uit te leggen waar je mee bezig bent.

Openstaande vacatures

Onze klanten