Corporate recruiter

AlmereFulltimeseniorBachelor
Direct solliciteren

Jouw werkzaamheden

Als IT Recruiter bij Vancis zie jij het als een uitdaging om de juiste IT talenten te vinden en te verbinden aan Vancis. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hebt affiniteit met de IT doelgroep of wilt dit krijgen en weet als de beste waar het juiste talent vindbaar is. Als recruiter bij Vancis ben jij medeverantwoordelijk voor onze verdere groei met een sterke focus op innovatie. Je maakt als recruiter onderdeel uit van het HR-team en gaat, naast operationeel recruitment voor allerlei verschillende rollen ook aan de slag met employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Jij bent in staat om op een creatieve manier nieuwe wegen te verkennen en te bewandelen om het juiste IT talent binnen te halen bij Vancis. Denk hierbij aan het ontwikkelen van campagnes, data-driven recruitment en het in kaart brengen van onze verschillende doelgroepen. Hierin ben jij helemaal vrij!

Naast het vinden van IT talent ben jij ook adviseur voor onze managers. Op een proactieve manier ben jij in staat om de wervingsbehoeftes van deze collega’s in kaart te brengen en vervolgens concrete acties op te stellen om aan deze behoefte te kunnen voldoen. Als IT recruiter speel je dan ook een rol in het verder professionaliseren van recruitment binnen Vancis.

In deze veelzijdige functie denk je mee met strategieën, ben je sparringpartner, projectmanager en bovenal de verbinder van IT talent!

Het team

Het team bestaat met jou erbij uit 4 medewerkers. Je zult in samenspraak met HR een strategische visie vaststellen, om zo de juiste medewerkers te kunnen bereiken en te werven. Naar wie is Vancis op zoek, over welke vaardigheden moeten zij beschikken, welk gedrag is daarbij wenselijk en hoe ziet de toekomst voor de nieuwe medewerkers eruit? Deze vraagstukken zul jij samen met HR invullen, waarbij jou de vrijheid wordt gegeven om hiermee aan de slag te gaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van een hybride multi-cloud tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 20 jaar, met passie en overtuiging. Wij willen vernieuwend en vooruitstrevend zijn en daarom moeten we onszelf van tijd tot tijd opnieuw uitvinden. We zijn klant gedreven, hebben een Multi-Cloud benadering en geloven in software-defined, automation en kwaliteit. Bij Vancis streven we ernaar de nummer 1 te zijn in alles wat we doen.

Ons motto: “We doen het goed, of we doen het niet!”

Wat bieden wij?

Je bent goed in je vak dus je hebt je baan voor het uitkiezen. Ga jij dan voor salaris, voor een goede sfeer en cultuur, een baan in de buurt, of juist voor de inhoud van je werk? Zoveel keuzemogelijkheden en waarom kies je dan voor Vancis?

1: Technologie | Bij Vancis werken we met de nieuwste technologieën in toonaangevende projecten. Innoveren en aansluiten bij de klantvraag is bij ons de orde van de dag.

2: Loopbaan | Bij Vancis kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Voor jou is ontwikkeling, opleiding en elke dag een beetje beter in je vak worden belangrijk.

3: Gezamenlijk winnen | Met elkaar willen we de beste zijn. Onze klant staat op nummer één. Als echte ‘doeners’ willen wij constant onze operatie verbeteren en waarde toevoegen voor onze klanten.

4: Cultuur | We zijn een echt Tech-bedrijf en zijn al meer dan 20 jaar actief in IT. Samenwerken, kennisdelen en plezier hebben, is binnen Vancis vanzelfsprekend.

En daarnaast:

 • Uiteraard een prima salaris en vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid vakantiedagen bij te kopen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een passende mobiliteitsregeling;
 • Een eerlijke bonusregeling;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen en om zowel thuis als op kantoor te werken;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën vanaf de eerste dag dat je bij ons aan het werk bent. Jij bepaalt samen met je team wat de beste aanpak wordt;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, waardoor je af en toe vergeet dat het al tijd is om weer naar huis te gaan;
 • Een organisatie met diverse medewerkers: Vancis heeft medewerkers van verschillende leeftijden en achtergronden, dit zorgt voor een gezellige en dynamische sfeer;
 • Een moderne en flexibele werkomgeving in een nieuw ingericht pand: Ons kantoorpand is helemaal opnieuw ingericht en aan alles is gedacht. Het pand beschikt over een grote lunch ruimte, genoeg vergaderruimtes en een gameroom.

Wat bieden wij jou?

Bonusregeling

Eigen devices

25 vakantie­dagen

Flexibiliteit

Opleidings­mogelijkheden

Pensioen

Verzekeringen

Stoel massage

Dagelijks vers fruit

Zijn wij jouw match?

Wat vragen wij van jou

 • HBO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring als recruiter, bij voorkeur in de ICT;
 • Creativiteit om vacatures zo goed mogelijk in te vullen;
 • Anderen kunnen enthousiasmeren en motiveren, stressbestendig en een proactieve houding;
 • Ervaring met online recruitment, Social Media en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd of Vancis bij jou past? Neem dan contact op met Izaäk van der Neut of vul het formulier hierboven in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Izaäk van der Neut

Izaak.vanderNeut@vancis.nl

06 42407597