Samen beter

We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en zorgen samen voor een goede werk- en privébalans. We geloven in het bieden van veel vrijheid waarbinnen je verantwoordelijkheid krijgt, kunt experimenteren en zelf veel initiatief neemt. We laten ons niet snel uit het veld slaan. We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief.

Kortom: een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen. Ons motto is niet voor niets: “We doen het goed, of we doen het niet!”

cultuur

Altijd streven naar beter

Altijd streven naar beter

Bij Vancis gaan we voor het beste resultaat! Samen werken we aan betere, snellere en vooral ook aan geautomatiseerde, veilige en beschermde oplossingen voor onszelf en voor onze klanten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

We geloven dat iedereen binnen Vancis de dirigent is over je eigen loopbaan, opleidingen, werkinhoud. Je neemt eigenaarschap, gaat voor het beste resultaat en ontwikkelt jezelf.

De wil om samen te winnen

De wil om samen te winnen

Wij gaan voor de winst! Met elkaar en met onze klanten. We luisteren, zijn nieuwsgierig en werken vanuit een gemeenschappelijk doel naar klanttevredenheid. We gaan samen voor succes.