Financial Controller

AlmereFulltimeseniorBachelor
Direct solliciteren

Ben je toe aan een volgende loopbaanstap en wil jij je snel ontwikkelen? Kom dan werken als financieel controller bij Vancis! In deze rol ben je onze financieel controller en coördineer je de werkzaamheden voor de financiële afdeling. Uiteraard word je hierbij goed en persoonlijk begeleid en zijn er ruime opleidingsmogelijkheden zoals parttime HBO, Accountancy of RC.

Wat ga je doen?

Je bent samen met je 4 collega’s binnen het finance team verantwoordelijk voor de financiële administratie van Vancis. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

FUNCTIE EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Verantwoordelijk voor de boekhouding (Navision) en rapportages
 • Verantwoordelijk voor alle overige financiële processen
 • Je krijgt veel vrijheid om het in te regelen zoals jij wilt -> Finance afdeling 2.0
 • Aansturen van het finance team 4 man (2 facturatie, 2 boekhouding)
 • Coördineren Audit en opstellen jaarrekening
 • Rechterhand van de CFO
 • Samenwerking met de business controller (specialist)
 • Automatiseren van finance processen
 • Samenwerken met MT, directie en de verschillende afdelingen en moederbedrijf
 • Data gedreven analyses maken
 • Ondersteunen bij overnames

Wie zijn wij Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van een hybride multi-cloud tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 20 jaar, met passie en overtuiging. Wij willen vernieuwend en vooruitstrevend zijn en daarom moeten we onszelf van tijd tot tijd opnieuw uitvinden. We zijn klant gedreven, hebben een Multi-Cloud benadering en geloven in software-defined, automation en kwaliteit. Bij Vancis streven we ernaar de nummer 1 te zijn in alles wat we doen.

Ons motto: “We doen het goed, of we doen het niet!”

Wat bieden wij?

Je bent goed in je vak dus je hebt je baan voor het uitkiezen. Ga jij dan voor salaris, voor een goede sfeer en cultuur, een baan in de buurt, of juist voor de inhoud van je werk? Zoveel keuzemogelijkheden en waarom kies je dan voor Vancis? 1: Technologie | Bij Vancis werken we met de nieuwste technologieën in toonaangevende projecten. Innoveren en aansluiten bij de klantvraag is bij ons de orde van de dag. 2: Loopbaan | Bij Vancis kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Voor jou is ontwikkeling, opleiding en elke dag een beetje beter in je vak worden belangrijk. 3: Gezamenlijk winnen | Met elkaar willen we de beste zijn. Onze klant staat op nummer één. Als echte ‘doeners’ willen wij constant onze operatie verbeteren en waarde toevoegen voor onze klanten. 4: Cultuur | We zijn een echt Tech-bedrijf en zijn al meer dan 20 jaar actief in IT. Samenwerken, kennisdelen en plezier hebben is binnen Vancis vanzelfsprekend. En daarnaast:

o Uiteraard een prima salaris en vakantiegeld; o 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid vakantiedagen bij te kopen; o Een goede pensioenregeling; o Uitgebreide opleidingsmogelijkheden waaronder een RC opleiding; o Een passende mobiliteitsregeling; o Een eerlijke bonusregeling; o Een telefoon en laptop van de zaak; o De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen en om zowel thuis als op kantoor te werken; o Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën vanaf de eerste dag dat je bij ons aan het werk bent. Jij bepaalt samen met je team waar het product heen gaat; o Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, waardoor je af en toe vergeet dat het al tijd is om weer naar huis te gaan. o Fun, ontspanning en maandelijkse stoelmassage.

Wat bieden wij jou?

Bonusregeling

Eigen devices

25 vakantie­dagen

Flexibiliteit

Opleidings­mogelijkheden

Pensioen

Verzekeringen

Stoel massage

Dagelijks vers fruit

Zijn wij jouw match?

Wat vragen wij van jou?

o Een diploma op HBO niveau met sterke analytische vaardigheden; o Ervaring als financial controller of je bent toe aan deze stap in je carriere o Ervaring in de IT-sector (technology) is een pre o Kennis van data driven werken, zoals Power BI o Je bent resultaatgericht, ambitieus en gestructureerd; o Je maakt je werkzaamheden snel eigen, werkt zelfstandig en bent daarnaast een teamspeler; o Je hebt de juiste drive; o Je bent een puzzelaar en analytisch sterk; o Je bent proactief, nauwkeurig, initiatiefrijk en accuraat; o Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Enthousiast of nieuwsgierig?

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd of Vancis bij jou past? Neem dan contact op met Izaäk van der Neut of vul het formulier hierboven in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Izaäk van der Neut Izaak.vanderNeut@vancis.nl 06 42407597

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd of Vancis bij jou past? Neem dan contact op met Izaäk van der Neut of vul het formulier hierboven in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Izaäk van der Neut

Izaak.vanderNeut@vancis.nl

06 42407597