Young Talent Program

AlmereFulltimeJuniorMBO
Direct solliciteren

Persoonlijk en vakinhoudelijk groeien? Meld je aan voor het Young Talent Program!

Wil jij werken aan je soft én hard skills? Je kennis en vaardigheden vakinhoudelijk en op persoonlijk gebied verder ontwikkelen terwijl je praktijkervaring op doet in verschillende teams? Dan is het Young Talent Program van Vancis misschien wel wat voor jou!

Het Young Talent Program start in september en bestaat uit vier modules, verspreid over een jaar. Elke module richt zich op een belangrijk onderdeel van jouw carrière bij Vancis.

Kennis van organisatie en vak

Eerst leer je de organisatie Vancis en jouw vakgebied nog beter kennen. De verschillende trainingen die je hiervoor volgt, bereiden je voor op een succesvolle carrière binnen het bedrijfsonderdeel Operations. De trainingen worden afgestemd op jouw kennis en interesse gebied, zodat dit aansluit op jouw ambities!

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de tweede module staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Hoe werk je samen met je team? Wat is jouw communicatiestijl? Wat gaat je goed af en waarbij kun je nog hulp gebruiken? Het komt allemaal aan bod.

Verdieping vaardigheden

De vaardigheden die je al hebt opgedaan bij projecten en de afdeling Operations worden tijdens de derde module verder uitgediept. Zo kom je meer dan beslagen ten ijs in jouw functie als engineer.

Beheersing van opgedane kennis en vaardigheden

In de vierde module van het Young Talent Program komen de verzamelde kennis en vaardigheden samen in verschillende praktijkvoorbeelden. De ultieme test, die je na een jaar inspanning met verve doorstaat.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé Managed cloud company! Dagelijks helpen wij organisaties de kracht van cloud computing te ontdekken door het bieden van visie, strategie en natuurlijk de dagelijkse werkzaamheden. Wij leveren en beheren de volledige technologie-stack, van een hybride multi-cloud tot uitgebreid applicatie- en datamanagement. Dit doen we al ruim 20 jaar, met passie en overtuiging. Wij willen vernieuwend en vooruitstrevend zijn en daarom moeten we onszelf van tijd tot tijd opnieuw uitvinden. We zijn klant gedreven, hebben een Multi-Cloud benadering en geloven in software-defined, automation en kwaliteit. Bij Vancis streven we ernaar de nummer 1 te zijn in alles wat we doen.

Ons motto: “We doen het goed, of we doen het niet!”

Wat bieden wij jou?

bieden

Goed salaris

bieden

Eigen devices

bieden

25 vakantie­dagen

bieden

Flexibiliteit

bieden

Opleidings­mogelijkheden

bieden

Pensioen

bieden

Verzekeringen

bieden

Stoel massage

bieden

Dagelijks vers fruit

Zijn wij jouw match?

Als toekomstige deelnemer van het Young Talent Program ben je:

  • een gedreven IT’er met minimaal een MBO-4 ICT-opleiding en de ambitie een deeltijd HBO-opleiding te doen of een Young Professional met een HBO-ICT-diploma;
  • tussen de 18 en 23 jaar oud;
  • niet bang voor een capaciteiten- en motivatietest.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd of Vancis bij jou past? Neem dan contact op met Dominique Ravensbergen of vul het formulier hierboven in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Dominique Ravensbergen

dominique.ravensbergen@vancis.nl

06 38 35 43 48